FODSLAW MOLS

Vi er en lokalforening til Fodslaw

Hvem er Fodslaw?

Vandreforeningen Fodslaw er en upolitisk forening og vores formålsparagraf siger, at vi under kammeratlige former skal udbrede kendskabet til og fremme interessen for det danske land og dets natur, gennem tilrettelæggelse af vandreture samt arrangerer rejser til vandringer i indland og udland.


Foreningen har cirka 3600 medlemmer fordelt over hele landet. Vi har også medlemmer i udlandet, fortrinsvis i Norden og Tyskland. Fodslaw er delt op i 45 lokalforeninger, som varetager medlemmernes interesser.


Der udgives 6 medlemsblade om året, hvor hver lokalforening har en side til at skrive om stort og småt i lokalforeningen. Der er nyt fra Fodslaw, læserbreve og en oversigt over Danmarks Kønneste Travetur (DKT-ture)


Lokalforeningerne startede i 1971 med DKT ture, disse ture indeholdte de bedste ruter en forening kunne mønstre, det var et krav at turen skulle være køn for at kunne kalde sig en DKT-tur.


Fodslaws flagskib er Hærvejsvandringen, som starter i Slesvig og slutter i Viborg. Man vandrer i 7 dage ad den gamle Hærvej også kaldet Oksevejen.

Længste dagsvandring er 49 km.


Fodslaw arrangerer hvert år grupperejser for vores medlemmer til vandringer i udlandet bl.a. Nijmegen i Holland.


Bestyrelsen i Fodslaw Mols

Formand: Uffe Vindum mail, fodslaw-ebeltoft@hotmail.dk

Kasserer: Birthe Mikkelsen, mail, svenskdk@gmail.com

Bestyrelsesmedlem: Anders Andersen